torsdag 23 april 2009

Ett års dagen nära..

Det blev faktiskt en glass ute i solen förut idag. Lotta lyckades övertala mig, tror dock inte att jag är så svår att övertala :P Dålig karaktär har jag allt!

Jag och Lotta fördrev några härliga timmar ute i solen och även inne i datasalen i skolan. Jag har nämligen lyckats få Lotta beroende av Maffia Wars, som man kan spela på Facebook. Det är riktigt roligt faktiskt, men beroendeframkallande!

Sen var det dags för IntroK-möte, jag och lotta sitter med där, och det är vi som planerar introduktionerna för de nya studenterna. Riktigt hurtiga var vi allt idag, för vi gick på en rundvandring på skolan för lära oss det inför höstens introduktion. Jag och Lotta var så duktiga för vi sprang nästan i trapporna, men snacka om att man flåsade gott när man kom upp till våning 5. hihi Som om detta inte var nog med motion, så fick jag kuta till stationen förut för att hinna med bussen hem, bussarna går inte allt ofta på kvällarna och jag kände inte alls för att fördriva 45 min på resecentrum i Borås, nog för att Borås är en mysig stad, men inte så mysig!

På bussen hem satt det fem killar framför mig, de måste ha varit i 20-års åldern ungefär. Förfestade gjorde de för hela slanten, var högljudda och sprang på toa gånger fler under bussresan.
Detta fick mig att tänka på att det snart är ett år sedan jag bestämde mig för att bli nykterist, jag har nog redan varit nykter ett år, men det var den 3:e maj som jag officiellt bestämde mig. Det känns väldigt bra att vara nykter och jag tycker allt att man ser på saker ur ett annat perspektiv idag.
Jag saknar verkligen inte alkoholen, kan väl sakna smaken av jordgubb/lime-cidern ibland, men som tur är finn den smaken på bubbelvatten. Jag tycker det är väldigt skönt att vakna upp dagen efter och inte vara bakis och må illa.
Det finns bara en enda nackdel med att vara nykter och den är att man blir mycket fortare trött på kvällarna, men det ordnar man lätt med lite kaffe och godis.

Nu ska jag fira min lilla ett års dag, men en smothie!
Ha det så bra!
Kram

1 kommentar:

  1. Haha det spelet va Jonas beroende av för några månadersen :P

    SvaraRadera