tisdag 28 april 2009

Kyckling Enchillada

Lovade Lovisa att skriva enchilladas receptet här, men du får rätta mig Karin om jag skriver nåt helt galet!

Du behöver:
Totillas, alternativt wraps
Kycklingfilé 4-6st, beroende på hur mycket kyckling man vill ha, (jag hade fyra)
Purjolök 1
Röd Chili 1 lagom stor - ta bort kärnorna!!!!
Creme Fraiche 1 burk
Tomater
Riven Ost

Så här gör du:
* Starta ugnen på 200 grader
* Skär kycklingarna i små bitar, och stek dem.
* Krydda med valfria kryddor.
* När kycklingen är färdigstekt, tillsätt hackad purjolök och chili, i valfri mängd.
* När dessa har brynts lite, tillsätt creme fraichen, och låt småkoka en liten stund, avsmaka och se om det behövs mer kryddor.
* När du är nöjd med röran, är det dags att göra enchilladasen. Lägg lagom av röran i bröden och rulla sedan ihop dem, och lägg dem i en ugnssäker form.
* Hacka tomater i valfri mängd, och strö sedan dessa över enchilladasen, och avsluta med att strö riven ost ovanpå allt.
* Ställ in formen i ugnen. Formen ska enbart vara där inne tills osten är smält och fått lite färg.

Lycka till Lovsan! =)
Nu skulle jag ju haft en bild att visa, hur gott detta verkligen är, attans också!!!

Kram Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar